Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Drago mi je da je Mama mrtva

Autor: Jenette McCurdy
Br. stranica: 347
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Fraktura
Uvez: tvrdi s ovitkom


  • Model/ISBN: 978-953358662-5
  • Dostupnost: Dostupno

  • 21.99€
Što ako naši roditelji nisu oni koji nas štite, nego nas nepovratno uništavaju? Možemo li se ikada osloboditi njihove manipulacije i ucjena? Možemo li izabrati ne oprostiti im?

Majka je na samrti, a shrvana Jennette govori joj da je napokon jako mršava, kako je ona uvijek željela. Ako je to ne probudi iz kome, može li išta?

Na prvu audiciju majka ju je odvela kada je imala šest godina. Šminkala ju je, izbjeljivala joj zube, bojila kosu i trepavice, a kad je imala dvanaest, natjerala ju je da gladuje kako bi ostala dovoljno malena za dječje uloge. Tuširala ju je do njezine šesnaeste. Jennette je tjeskobna, osjeća sram i prezire samu sebe. Bori se s anoreksijom, prejedanjem i bulimijom, zbog koje joj počinju ispadati zubi. Kada majka umre od raka, ona napokon uzima život u svoje ruke. Kreće na terapije, prestaje se baviti glumom. Započinje put oporavka.

Jeanette McCurdy, glumačka senzacija popularne Nickleodeonove serije iCarly, napisala je potresnu priču o uspjehu. Bridak i bespoštedan humor s kojima opisuje i najtraumatičnija sjećanja ono je što nas izuva iz cipela. Ne, ona nije ostala žrtva. Drago mi je da je Mama mrtva bez patetike, duhovito, s mnogo hrabrosti i lucidnosti odgovara na pitanje može li nas smrt bliske osobe osloboditi.

Općenito
Autor Jenette McCurdy
Br. stranica 347
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Fraktura
Uvez tvrdi s ovitkom

Napišite svoje mišljenje

Captcha