Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Krvavi mjesec

Autor: Jo Nesbo
Br. stranica: 432
Godina izdavanja: 2023
Nakladnik: Fokus komunikacije d.o.o.
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-349-251-3
  • Dostupnost: Dostupno

  • 19.99€
NIGDJE MIRA...
Nakon što mu se život raspao, Harry Hole otputovao je u Los Angeles s namjerom da se tamo opija do smrti. Dok aktivno radi na ispunjenju tog plana, sustižu ga nove drame. Vremešna glumica s kojom provodi vrijeme uvalila se u probleme – život joj ovisi o tome hoće li narkokartelu vratiti ogroman novac koji ni ona ni Harry – nemaju.

U OSLU POGOTOVO
U isto vrijeme Harryjevi bivši kolege u policiji Osla bave se misterioznim nestancima djevojaka. Kad tijelo jedne od njih pronađu unakaženo, imaju razloga sumnjati da imaju posla s teško poremećenim ubojicom. Točno onakvim kakve je dotad iza rešetki pospremao Harry Hole. I dok kolege zazivaju Harryjev povratak, šefovima ne pada na pamet ponovo ga angažirati.

NA STAROM TERENU
No zato ga, u ulozi privatnog istražitelja, angažira poznati bogataš iz Osla: mediji ga dovode u vezu s nestalim djevojkama, a on želi dokazati svoju nevinost.
U Harryjevoj glavi računica je vrlo jednostavna – ako riješi slučaj, zaradit će honorar kojim može platiti glumičin dug i osigurati joj miran život.
Vraća se kući u Norvešku i okuplja prilično osebujan tim: prijatelja iz djetinjstva sklonog dilanju kokaina, korumpiranog policajca i psihologa koji umire od raka.
Kartel im je dao deset dana. Sat otkucava, a nad Oslom je najavljen krvavi Mjesec.

Općenito
Autor Jo Nesbo
Br. stranica 432
Godina izdavanja 2023
Nakladnik Fokus komunikacije d.o.o.
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi