Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Ljubav ili smrt

Autor: Ivan Kušan
Br. stranica: 119
Godina izdavanja: 2014.
Nakladnik: Znanje
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953-324-892-9
  • Dostupnost: Dostupno

  • 11.68€
Ljubav ili smrt među posljednjim je Kušanovim romanima o dječaku Koku. I on je pisan u žanru naših najboljih dječjih kriminalističko-pustolovnih romana te donosi zanimljivu i nadasve napetu radnju koja zaokuplja maštu već generacija i generacija djece.
Radnja romana zbiva se u Zagrebu na poznatim mjestima, ali Koko je hrabro zakoračio u pubertet, pa se na pozornici događanja pojavljuje nepoznata djevojka u crnome, crnih očiju i duge crne kose. Ljubavni jadi promijenit će Koku život.
Novina u ovoj knjizi, a i u našoj dječjoj književnosti, jest činjenica da glavni junak Koko uzima svom autoru pero iz ruke i, zapravo, sam piše roman o svojim doživljajima. No to, dakako, nije lako, pa autor muku muči s Kokovim pogreškama koje onda on ispravlja na marginama crvenom olovkom. Ovakav postupak je vrlo zanimljiv, pa je roman svojedobno preveden i na francuski.
Prema ovoj knjizi upravo se snima film koji će se prikazivati u našim kinima na jesen!
Nova izdanja Kušanovih knjiga u Striboru izdvajaju se od dosadašnjih novim, sjajnim ilustracijama koje je izradila naša mlada dizajnerica i ilustratorica Srđana Modrinić. Godine 2009. primila je nagradu za najbolje opremljenu knjigu u Hrvatskoj.
Za knjigu Ljubav ili smrt izradila je duhovite, maštovite ilustracije, bliske današnjem djetetu, pa je tako knjiga u cjelini dobila dah suvremenosti.

Općenito
Autor Ivan Kušan
Br. stranica 119
Godina izdavanja 2014.
Nakladnik Znanje
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha