Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Mogućnost nasilja

Autor: Dror Mišani
Br. stranica: 232
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Fraktura
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953358664-9
  • Dostupnost: Dostupno

  • 19.99€
Hoće li Avi Avraham pobijediti krivnju koju osjeća zbog ubijenog dječaka Ofera? Hoće li poslušati vlastiti instinkt? Može li riješiti naizgled nerješiv slučaj?

Kovčeg s eksplozivnom napravom pronađen je kraj dječjeg vrtića. Bomba, srećom, nije eksplodirala, ali dolazi i anonimna prijetnja: ovo je samo početak. Inspektor Avi Avraham upravo se vratio s odmora i dobiva slučaj podmetanja bombe. Monstruoznost zločina u prošloj istrazi i sumnja da nije napravio dovoljno za ubijenog dječaka rastrojile su ga. Istraga bombe od samoga početka ulazi u slijepu ulicu. Sumnjivca koji je uhvaćen u bijegu na mjestu zločina mora pustiti zbog manjka dokaza i motiva. Odgajateljica u vrtiću šuti, šute i susjedi, ali Avraham je siguran – ništa nije kako se čini.

Tijekom ispitivanja pažnju mu privuče otac dvojice dječaka iz vrtića, Haim Sara. Supruga Jennifer, prema njegovoj tvrdnji, otišla je na Filipine u posjet obitelji. Avraham je siguran da nešto skriva. Je li šutljivi i brižni otac povezan s bombom kraj vrtića? Zašto njegova žena nije bila na popisu putnika nijednog aviona?

Mogućnost nasilja Drora Mišanija, majstora detektivskih romana, drugi je dio nagrađivanog i na više od dvadeset jezika prevedenog serijala o neobičnom istražitelju Avrahamu Avrahamu. Napet i nepredvidiv, psihološki precizan i neočekivana raspleta, ovaj je roman jedan od nepobitnih vrhunaca toga žanra.

Općenito
Autor Dror Mišani
Br. stranica 232
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Fraktura
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha