Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 € (400 kn)

Muzej čuda gospođice Peregrine

Autor: Ransom Riggs
Br. stranica: 220
Godina izdavanja: 2022.
Nakladnik: Lumen
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953-342-116-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 20.00€ (150.69 kn)
"Vizualno bogat književni doživljaj." – New York Times Book Review

Sve što trebate znati o svijetu čudnovatih napisala je gospođica Peregrine.
Muzej čuda gospođice Peregrine nezaobilazan je vodič kroz opasnosti i divote svijeta čudnovatih s uputama za nove članove. Idealan je priručnik za sve koje zanima svijet gospođice Peregrine i čudna povijest čudnovatih te njihove neobične navade.
I najveći obožavatelji serijala o čudnovatima otkrit će neke nove tajne o kojima nisu sanjali ni u najluđim snovima, upoznati nebrojene nove čudnovate, njihove nove neprijatelje i vremenske petlje popraćene stotinama dosad neviđenih starih fotografija i izabranih ilustracija.
Muzej čuda gospođice Peregrine može se čitati zasebno ili kao uvod u svijet čudnovatih…
Sve u svemu, cijeli je serijal o čudnovatoj djeci gospođice Peregrine fantastičan! Obožavatelji romana o Harryju Potteru napokon će doći na svoje jer je priča o čudnovatima, ispripovijedana u šest romana – Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu, Šuplji grad, Knjižnica duša, Zemljovid za čudnovate, Konferencija ptica i Pustošenje Vražjeg rala – te u knjizi kratkih proza Priče o čudnovatima i u Muzeju čuda gospođice Peregrine, također divna saga o čarobnoj djeci koja se bore protiv zla dok pronalaze novu obitelj i svoj dom.
Svi koji luduju za fantasyjem, vole Georgea R. R. Martina, J. R. R. Tolkiena, Philipa Pullmana i Sabu Tahir zavoljet će (ili već vole) i Ransoma Riggsa.

Općenito
Autor Ransom Riggs
Br. stranica 220
Godina izdavanja 2022.
Nakladnik Lumen
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha