Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 € (400 kn)

Myung Sung: korejsko umijeće meditacije

Autor: Dr. Jenelle Kim
Br. stranica: 191
Godina izdavanja: 2023.
Nakladnik: Znanje
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-360-797-9
  • Dostupnost: Dostupno

  • 12.90€ (97.20 kn)
Povežite se sa svojim neograničenim izvorima prirodne energije i otkrijte kako riješiti poteškoće u ljubavnim, obiteljskim, prijateljskim ili poslovnim odnosima. Prakticirajući korejsku meditaciju Myung Sung, preoblikujte svoj način života i uspostavite pravilnu ravnotežu između uma, tijela i duha kako biste jasnije vidjeti sebe, a time i svijet koji vas okružuje.

Gotovo svaki oblik meditacije zahtijeva od vas da budete tihi i nepomični, da odvojite vrijeme u svojoj užurbanoj dnevnoj rutini i zaboravite beskonačan popis stvari koje čekaju da ih obavite. No to nije uvijek tako jednostavno. Myung Sung, umijeće korejske meditacije, traži od vas upravo suprotno: aktivno, dinamično i svjesno povezivanje sa svakodnevnim životom, uz prakticiranje osam jednostavnih načela. Ta načela alati su za ispitivanje svake situacije u kojoj se zateknete te vam pomažu da donesete ispravne odluke i oblikujete stav u svim okolnostima. Zahvaljujući mudrostima koje se prenose s koljena na koljeno, Myung Sung pomoći vam da pronađete ravnotežu, sklad i sreću, naučite smireno rješavati sukobe, uspješno savladate stres i ostvarite životne ciljeve.

Dr. Jenelle Kim u ovoj knjizi jednostavno i slikovito objašnjava kako osam ključeva - načela - drevne korejske meditacije možete uključiti u svoju svakodnevicu. Svaki ključ ilustriran je kratkom pričom nadahnutom taoističkom filozofijom i pokazat će vam kako da iz nove perspektive promatrate i sebe i druge. Slijedeći pouke dr. Kim i prakticirajući stoljetnu korejsku meditaciju Myung Sung, svoj život možete pretvoriti u čudesan vrt spokoja i blagostanja.

Općenito
Autor Dr. Jenelle Kim
Br. stranica 191
Godina izdavanja 2023.
Nakladnik Znanje
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi