Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

One misle da smo male

Autor: Julijana Matanović, Anka Dorić
Br. stranica: 207
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Mozaik knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-14-0831-8
  • Dostupnost: Dostupno

  • 7.83€
Životna priča adolescentice Matije isprepletena je s jednom jako važnom temom, rakom vrata maternice. Knjiga One misle da smo male je napisana s namjerom da primjerom junakinje potakne mlade na odgovorno spolno ponašanje i razvoj navike očuvanja vlastita zdravlja.

Upravo je stoga naglašena dob glavne junakinje, kao i njezino viđenje majčine bolesti koja bi se mogla dogoditi bilo kojoj ženi. Riječ je o zabavnoj fikciji, ali i vodiču koji daje značajan doprinos u prevenciji raka vrata maternice, pružajući jasne informacije o uzrocima raka vrata maternice i načinima njegova sprječavanja.

Knjiga je namijenjena prvenstveno mladima, a potom njihovim roditeljima. Dobro će poslužiti i zdravstvenim djelatnicima te je izvrstan model kako mladima prenijeti znanje i korisne savjete. Oni nisu „mali“, štoviše, imaju više znanja jer su ponekad internetski bolje educirani od svojih roditelja, učitelja i liječnika. Međutim, često „od šume ne vide stablo“ tako da im pravi savjet u pravom trenutku, izrečen njihovim riječima, može poboljšati kvalitetu življenja, a dugoročno i spasiti život.

Općenito
Autor Julijana Matanović, Anka Dorić
Br. stranica 207
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Mozaik knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha