Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Placebo ste vi

Autor: Joe Dispenza
Br. stranica: 335
Godina izdavanja: 2015.
Nakladnik: Planetopija
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-257-315-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 19.78€
Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami - naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život? Dr. Dispenza navodi brojne primjere polaznika svojih radionica koji su se snagom uma izliječili od raka, bolesti srca, artritisa, depresije, Parkinsonove bolesti, bolesti štitnjače, multiple skleroze i drugih bolesti.

Na temelju najnovijih znanstvenih istraživanja na području kvantne fizike, neurologije, psihologije, biologije i hipnoze dr. Dispenza oblikovao je model transformacije koji nas poučava kako postići placebo-učinak, u što su se uvjerili njegovi pacijenti, a čudesna poboljšanja njihovih stanja su i znanstveno potvrđena.

Knjiga Placebo ste vi (You Are the Placebo) sadrži i upute za vođenu meditaciju koja pomaže promijeniti duboko ukorijenjena vjerovanja i percepcije, što je prvi korak prema ozdravljenju umom koje je ne samo moguće nego i vrlo učestalo.

Općenito
Autor Joe Dispenza
Br. stranica 335
Godina izdavanja 2015.
Nakladnik Planetopija
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha