Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 € (400 kn)

Razum i osjećaji

Autor: Jane Austen
Br. stranica: 386
Godina izdavanja: 2021.
Nakladnik: Mozaik knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-14-2107-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 13.90€ (104.73 kn)
Roman RAZUM I OSJEĆAJI, još jedan klasik iz pera Jane Austen, dražesna je priča o nesporazumima, pogreškama i mladenačkim ljubavima.

“Što više upoznajem svijet, to sam uvjerenija da nikad neću upoznati muškarca kojeg doista mogu voljeti.”

One su sestre. Spremne su zaljubiti se u muškarca svojih snova i s njim živjeti sretno do kraja života. Ali može li život biti tako jednostavan? Koketna i strastvena Marianne Dashwood je spremna upoznati princa na bijelom konju i bez mnogo razmišljanja prepušta se romantičnim osjećajima. Njezina starija sestra Elinor suzdržanija je i realnija. Zna da, kad je riječ o ljubavi, polako i postojano ide prema cilju. Ali iako se čini da su obje pronašle ono što su željele, put do sreće nije baš tako jednostavan kao što su isprva mislile. Ljubav ima naviku kršiti pravila i pojaviti se kad je čovjek najmanje očekuje…

Jane Austen jedna je od najpoznatijih britanskih spisateljica svih vremena. Iako su njezini romani ljubavne tematike, svako je djelo realistična priča o “razumu i osjećajima” i oštra kritika tadašnjega društva. Time je zauvijek zadužila svjetsku književnost.

Najpoznatija je po svojih šest djela: Razum i osjećaji, Ponos i predrasude, Mansfield Park, Emma, a dva su joj djela, Opatija Northanger i Pod tuđim utjecajem, objavljena postumno 1818. godine. Iako je živjela prije više od 200 godina, njezini romani su i danas omiljeno štivo cijele horde čitatelja diljem svijeta, obožavatelja ove velike spisateljice.

Općenito
Autor Jane Austen
Br. stranica 386
Godina izdavanja 2021.
Nakladnik Mozaik knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi