Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Snažan ženski lik

Autor: Hanna Flint
Br. stranica: 384
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Mozaik knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-14-3589-5
  • Dostupnost: Dostupno

  • 19.90€
Snažan ženski lik vodi nas na neizmjerno iskreno putovanje k samoosvještenju i samoprihvaćanju, popraćeno vrsnim primjerima iz filmske i popularne kulture i urešeno britkim humorom.

Upoznajte Hannu Flint, britansku filmsku kritičarku koja nas u svojem književnom prvijencu vodi kroz svijet kinematografije i popularne kulture. Kroz njezine oči otkrivamo kako je filmsko platno oblikovalo ne samo njezino shvaćanje svijeta, nego i same sebe.

Hanna je hrabro zakoračila u industriju koja često postavlja izazove pred pojedince. Njezina priča isprepliće vlastite i obiteljske anegdote s filmskim i televizijskim prikazima sličnih situacija, pružajući nam kritički uvid u to kako se žene portretiraju u popularnoj kulturi.

Snažan ženski lik nije samo topla autobiografska priča, nego i edukativni ogled o svijetu filma i popularne kulture. Hanna nam otvara vrata kreativne industrije, reflektirajući suvremeno društvo. Kroz njezinu perspektivu, potiče nas da bolje sagledamo sebe unutar takvog društva, istovremeno nas osnažujući da živimo život prema vlastitim pravilima.

Hanna Flint kroz stranice ove knjige razmatra ideje autentičnosti, raznolikosti i samospoznaje. Pritom nas poziva da se oslobodimo predrasuda, izgradimo vlastite priče i živimo život u ritmu vlastitog srca.

„Zaista originalno djelo! Ovo je savršeno štivo za sve ljubitelje filma koji su se uvijek pitali kako se njihov život isprepliće s vrstom umjetnosti koju toliko vole!“   – Terri White


Općenito
Autor Hanna Flint
Br. stranica 384
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Mozaik knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha