Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 € (400 kn)

Vrt razgranatih staza

Autor: Oleg Maštruko
Br. stranica: 312
Godina izdavanja: 2023.
Nakladnik: Naklada Ljevak
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-355-664-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 19.90€ (149.94 kn)
Maštruko je zadnji čovjek kojeg bi turistička zajednica Južne Amerike trebala plaćati. I ako ste planirali putovanje na taj daleki kontinent, nakon čitanja ovog putopisa i gledanja Maštrukovih fotki shvatit ćete da vam se putovanje ne isplati kao kupovina ove, recimo, knjige. Jer ništa što planirate i doživite neće doseći ni stoti dio doživljaja koji ćete s Maštrukom proživjeti između korica ovog predmeta koji je više od knjige. - Velimir Šonje, Arhivanalitika

Ova knjiga nastala je kao rezultat tri dugačka, odvojena putovanja po zemljama Latinske Amerike. Svodeći račune svojih dosadašnjih putovanja i putopisa, Maštruko odlučuje pisati o Južnoj Americi kao kontinentu koji je do sada, uz Europu, najviše proputovao.

Detaljno je proputovano ili barem dotaknuto devet zemalja. Bolivija, Paragvaj, Argentina, Urugvaj, Dominikanska Republika, Panama, Kolumbija, Peru i – najveća na kontinentu – Brazil. Skoro sav materijal za knjigu nastajao je na licu mjesta, na terenu, na laptopu koji uvijek nosi sa sobom upravo radi pisanja, slanja na društvene mreže te pohrane i obrade fotografija.

Tekst na nekim mjestima i nakon dorade i lekture zadržava određenu dozu kaosa, sirovosti i spontanosti koje odražavaju način na koji je nastao.
Općenito
Autor Oleg Maštruko
Br. stranica 312
Godina izdavanja 2023.
Nakladnik Naklada Ljevak
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha