Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Bezgrešna

Autor: Zoran Predin
Br. stranica: 232
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Fraktura
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953358708-0
  • Dostupnost: Dostupno

  • 21.99€
U neimenovanoj srednjoeuropskoj državici dolazi do vojnog udara i uspostave katoličko-veganske Kneževine. No prava priča započela je mnogo prije, kada se u istom rodilištu jedne noći rodilo petero djece, troje njih iz planinskog sela – Oto Kralj, sin bogatog šumovlasnika, Boris Grabar, sin osiromašenog drvosječe, i Jana Belec, kći vlasnika seoske pilane, te blizanci generala Georga Zime, čovjeka koji će voditi vojni udar i proglasiti se Knezom. Njegova Kneževina, u kojoj su zabranjeni meso i ilegalni migranti, a slave se narod, riječ Božja i mudrost Velikoga kneza te tradicionalne vrijednosti, neodoljivo podsjeća na želje političara sa svih kontinenata.

U raskošno ispripovijedanom romanu Bezgrešna Zorana Predina pratimo sudbine petero ljudi čiji su se snovi s vremenom rasplinuli. A važnu ulogu imaju jedna majmunica i talentirana pjevačica, pobjednica reality showa.

Zoran Predin napisao je nevjerojatno šarmantnu političku satiru s elementima krimića, prepunu crnog humora i fine erotike. Bezgrešna je tour de force koji čitatelja zavodi i vodi opisujući tajne želje, lude ljubavi i neizbrisive pogreške svih junaka. Bezgrešna je vreća smijeha i suza, roman u kojem prepoznajemo sve što nam se danas događa, a to si ne želimo priznati. Zoran Predin u Bezgrešnoj čitatelju puše za vratom i ne da mu da se ostavi čitanja.

Općenito
Autor Zoran Predin
Br. stranica 232
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Fraktura
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha