Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Paul

Autor: Daisy Lafarge
Br. stranica: 267
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Fraktura
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953358605-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 22.99€
Frances, šutljiva i povučena studentica, nakon neočekivanog i traumatičnog prekida odlučuje otići na jug Francuske. Nada se kako će joj promjena sredine i volonterski rad u zamjenu za hranu i smještaj na farmi Noa Noa pomoći da shvati što želi od života. Kada upozna vlasnika farme, šarmantnog i tajanstvenog Paula, usprkos svim instinktima ulazi s njim u naizgled divan i bajkovit ljubavni odnos. Paul je u početku strpljiv, brižan i zavodljiv. Frances, iako osjeća kako možda nije sve kako se čini, kreće s njim na putovanje idiličnim krajolikom tijekom kojeg će se njezin svijet okrenuti naopačke.

Romanom Paul Daisy Lafrage piše suvremenu priču o mladoj ženi koja pokušava pronaći svoj glas i postaviti vlastite granice u svijetu koji je istovremeno i pun mogućnosti, i opasan. Suptilno i vješto pripovijedanje uvjerljivo secira ranjivost i sumnje glavne junakinje i postavlja nam pitanje: kako prepoznati predatora i nasilnički odnos prije nego što bude prekasno i smijemo li ikada opravdati takvo nedopustivo ponašanje?

Paul je psihološki uvjerljiv, majstorski napisan roman koji se čita kao najintrigantniji krimić, a nakon čitanja udarit će nas poput malja.

Općenito
Autor Daisy Lafarge
Br. stranica 267
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Fraktura
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha