Besplatna dostava na iznose veće od 400 kn

Bijeli šum

Autor: Gordana Benić
Br. stranica: 105
Godina izdavanja: 2019.
Nakladnik: MEANDARMEDIA d.o.o.
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-334-199-6
  • Dostupnost: Dostupno

  • 110.00 kn (14.60€)
U knjizi pjesama u prozi Bijeli šum Gordana Benić razgranava svoj inovativni svemirski romantizam kao snažnu viziju putovanja rubovima proširene stvarnosti. Ocrtavajući mistični atopas, tajanstveni zemljovid što lebdi između zemaljskog i kozmičkog prostora, pjesnikinja je putnica sa Zemlje koja se uključila u vremenski stroj i sa sobom nosi svoje psihograme.

Gordana Benić piše o fantatstičnom svemiru u nama, iluzionističkom krajoliku koji zaokuplja odsjajima. Njezinu poetsku kartografiju pokreće magični osjećaj levitacije i svemirskog pretapanja, posebna aura očuđenja kojom se oslikava izmijenjeni osjećaj svijeta; združuje realno i virtualno, zemaljsko i kozmičko, zbiljsko i spiritualno.

Fantazijske vizije u pjesmama u prozi Gordane Benić oblikuju astralne zemljovide, a snažna vizualnost njezinih stihova zaziva osjetilne i duhovne senzacije. Kroz bljeskove imaginacije pjesnikinja otkriva nestabline zone i vibracje iz oku nevidljiva svijeta koji je stalno u pokretu. Oblikuje zrcalni alternativni kozmos u kojem rezonancije zvijezda nesputano naviru iz svemirskog tajanstva.

Općenito
Autor Gordana Benić
Br. stranica 105
Godina izdavanja 2019.
Nakladnik MEANDARMEDIA d.o.o.
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje