Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Najzdravije namirnice svijeta

Autor: George Mateljan
Br. stranica: 1063
Godina izdavanja: 2019.
Nakladnik: Mozaik Knjiga
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953-1424-714
  • Dostupnost: Dostupno

  • 91.58€
Jedinstveni i sveobuhvatni priručnik NAJZDRAVIJE NAMIRNICE SVIJETA stručnjaci su proglasili knjigom stoljeća. Nastala je na temelju 30-godišnjeg istraživanja autora Georgea Mateljana i tima znanstvenika s najuglednijih sveučilišta, koji su proučavali namirnice iz više od 80 zemalja svijeta i otkrili kako one utječu na bolje zdravlje i dugovječnost.

Na temelju njihovih otkrića načinjena je ova sjajna knjiga koja vam otkriva sve prednosti 100 najzdravijih namirnica, od kojih veliku većinu možete naći u obližnjoj trgovini. Ovdje ćete doznati i 800 novih jednostavnih i brzih recepata koji čuvaju hranjive tvari u namirnicama, plan prehrane koji pomaže u mršavljenu i poboljšanju zdravlja te još mnogo toga.
Knjiga je prvi put objavljena 2007. godine, a 2008. je tiskana na hrvatskom jeziku. Iste godine dobila je nagradu Josip Juraj Strossmayer za najuspješnije znanstveno djelo i izdavački pothvat na hrvatskom jeziku, koju dodjeljuje HAZU. Ovo novo prošireno, dopunjeno i ažurirano izdanje otkriva i najnovije spoznaje o zdravoj prehrani.
Općenito
Autor George Mateljan
Br. stranica 1063
Godina izdavanja 2019.
Nakladnik Mozaik Knjiga
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha