Besplatna dostava na iznose veće od 400 kn

Priče za laku noć za mlade buntovnice 2

Autor: Francesca Cavallo, Elena Favilli
Br. stranica: 244
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Znanje
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953-343-786-6
  • Dostupnost: Dostupno

  • 119.00 kn (15.79€)
Nastavak senzacionalnog bestselera New York Timesa koji nadahnjuje djevojčice u cijelome svijetu da sanjaju veće snove, postave si više ciljeve i još hrabrije se za njih bore.

Priče za laku noć za mlade buntovnice 2 potpuno je nova zbirka priča za laku noć, napisanih u stilu bajki, o 100 iznimnih žena –od Nefertiti do Beyoncé, Rosalind Franklin i J. K. Rowling – koje su svojim životima, sudbinama i postignućima promijenile tijek povijesti i nadahnule svijet. One su kraljice i aktivistkinje, balerine i odvjetnice, gusarice i računalne znanstvenice, astronautkinje i izumiteljice… iz svih krajeva svijeta i profesija. Svakoj je posvećena cijela stranica i portret koji savršeno odražava duh prikazane junakinje. 
Život mnogih od njih nije bio bajka, ali su svojom predanošću i hrabrošću savladale sve izazove i pokazale da ne postoje snovi koji se ne mogu ostvariti. I ovu je knjigu ilustriralo pedesetak umjetnica iz svih krajeva svijeta.

Namjera ove posve originalne zbirke priča za laku noć je da nadahne djevojčice, ali i dječake (kao i njihove majke, tete, rođakinje) da sanjaju velike snove, potakne im samopouzdanje te im ulije snagu da razviju svoje osobne talente i tako oblikuju svijet u kojem žive.
Općenito
Autor Francesca Cavallo, Elena Favilli
Br. stranica 244
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Znanje
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje