Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 € (400 kn)

Anđeo čuvar

Autor: Julie Garwood
Br. stranica: 372
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Mozaik Knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-14-2331-1
  • Dostupnost: Dostupno

  • 6.50€ (49.00 kn)
Brod Smaragd plovio je morima noseći na sebi Pagana, opakoga gusara, mrskoga plemstvu jer im je otimao bogatstvo i davao ga siromasima.

Markiz od Cainewooda zakleo se da će uhvatiti toga gusara jer mu je ubio brata. Smislivši lukav osvetnički plan, nadomak je svome cilju… Ali s njegova ga puta skrene Jade, zanosna ljepotica valovite crvene kose i očiju boje zelenih dragulja. Kad se pojavi na vratima očajnički tražeći njegovu zaštitu, markiz pristaje zaštititi je od razbojnika koji žele njezinu smrt. Uskoro ga uvuku u opasnu igru, prepunu tajni i intriga. A čini se i da Jade nije onakva kakvom se u početku prikazala…

Nikad ga ni jedna žena nije tako očarala, nikada ni jednu nije toliko želio. No, kad Jade nevinim i divljim zanosom odgovori na njegovu strast, uvučeni su u mrežu izdaje koja će njihovu vezu, ali i živote staviti na kušnju! Otkriće šokantne tajne uzdrmat će iz temelja njihovu tek rođenu ljubav. Mogu li Caine i Jade preživjeti sve opasnosti kojima su izloženi? Je li njihova ljubav dovoljno jaka da opstane unatoč svim zamkama i intrigama?

Općenito
Autor Julie Garwood
Br. stranica 372
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Mozaik Knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi