Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Bez kompromisa

Autor: Tim S. Grover, Shari Lesser Wenk
Br. stranica: 239
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Koncept izdavaštvo
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-8326-62-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 18.00€
Nema popuštanja. Nema predaje. Nema kompromisa.

Više od dva desetljeća legendarni trener Tim Grover radio je s najboljima – Michaelom Jordanom, Kobeom Bryantom, Dwyaneom Wadeom te stotinama ostalih beskompromisnih igrača iz svijeta sporta, biznisa i ostalih područja ljudskog djelovanja – i pomogao im da budu još bolji. Sada prvi put otkriva što je potrebno poduzeti kako biste dominirali svima i svime na psihičkom i fizičkom planu i uči vas kako biti beskompromisan te ostvariti što god poželite.

Izravan, nemilosrdan i bez dlake na jeziku, Grover raščlanjuje sve sastavnice osobe koja želi biti nezaustavljiva: ustrajte i kada svi ostali odustanu, hranite se pritiskom koji vas tjera naprijed, nikada ne dopuštajte emocijama da vas oslabe.

U knjizi Bez kompromisa saznat ćete kako vjerovati svojim nagonima i ući u Zonu, kako kontrolirati svaku situaciju i prilagoditi joj se te kako pronaći slabe točke svojih protivnika i napasti. Grover vam daje savjete koje dijeli i svojim klijentima svjetske klase i pokazuje vam da je baš sve moguće ostvariti. Prepuna dosad neispripovijedanih priča i nenadmašnih pogleda u psihu najuspješnijih sportaša našeg vremena, knjiga nudi uvid u to kako čak i najbolji postaju još boljima… i kako to možete postići i vi.

Općenito
Autor Tim S. Grover, Shari Lesser Wenk
Br. stranica 239
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Koncept izdavaštvo
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha