Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Čudno! Almanah misterija i čudesa

Autor: Krešimir Mišak
Br. stranica: 201
Godina izdavanja: 2021.
Nakladnik: Media bar
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953-8357-06-0
  • Dostupnost: Dostupno

  • 18.45€
Krešimira Mišaka, popularnog hrvatskog novinara koji se bavi graničnim područjima ljudskog znanja, gotovo da i ne treba posebno predstavljati. Televizijska emisija "Na rubu znanosti" koju uređuje i vodi već je dvadeset godina jedna od najgledanijih na Hrvatskoj televiziji. No Mišak nije samo urednik i novinar, već je i rock-glazbenik i pisac znanstvene fantastike.

Njegova nova knjiga "Čudno! (Na rubu znanosti za mlade)" prva je od njegovih knjiga koja se obraća ponajprije mlađim čitateljima, radoznalim umovima, željnim uranjanja u misterije i zagonetke.

U 18 uzbudljivih priča koje pobuđuju maštu i znatiželju Mišak istražuje teme poput divovskih izumrlih životinja, ukletih brodova s kojih su tajanstveno nestali svi putnici, stvarnih i izmišljenih vampira, kriptozoologije, telepatije, putovanja kroz vrijeme, arheoloških otkrića koja su u suprotnosti s uobičajenim poimanjem povijesti…

Čini to na svoj prepoznatljiv način, izlažući dokaze, no ostavljajući i mjesta za propitivanja i poneku sumnju.

Radoznale čitatelje ova knjiga vodi na putovanje od prapovijesti do budućnosti, od unutrašnjosti Zemlje do svemira, od dubina oceana do dubina onog što nam i dalje ostaje najskrovitije - našega uma.

Općenito
Autor Krešimir Mišak
Br. stranica 201
Godina izdavanja 2021.
Nakladnik Media bar
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha