Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Gladno srce

Autor: Lina Nordquist
Br. stranica: 352
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Fraktura
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953358695-3
  • Dostupnost: Dostupno

  • 23.99€
Nepodnošljivo je živjeti bez ljubavi. Znaju to i Kåra i Unni, dvije žene povezane jednom obitelji koje se nikada nisu upoznale. Obje je društvo iznevjerilo, ali one su bile spremne ubiti kako bi preživjele.

U kolibi usred šume Kåra, udovica u pedesetima, planira sprovod za svekra. Progone je sjećanja. Brak je za nju bio poput zatvora, a obitelj u koju se udala oduvijek joj je zagonetka. Ni oni ne slute njezine mračne tajne. Šutljiva i naizgled krhka Kåra desetljećima je držala jezik za zubima, ali sada želi progovoriti o svojim grijesima.

Sedamdeset godina prije, početkom dvadesetog stoljeća, snalažljiva i odvažna Unni osuđena je jer je pomagala ženama da pobace. S ljubavnikom i sinom bježi iz Norveške u Švedsku, gdje pronalaze dom u trošnoj kolibi. Zima kuca na vrata i Unni, ponovno trudna, zna da ih samo čudo može spasiti od sigurne smrti. Može li ljubav dostajati?

Gladno srce emotivno je razoran, napet i hrabar roman o ženama koje u vremenu kada muškarci kroje pravila žude za slobodom i dostojanstvom. Lina Nordquist napisala je sagu o ženskoj snazi, literarnu bombu koja, poput stvarnog života, pulsira između tragedije i tog tračka svjetlosti koji daje smisao patnji.

Općenito
Autor Lina Nordquist
Br. stranica 352
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Fraktura
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha