Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Haljina

Autor: Sophie Nicholls
Br. stranica: 276
Godina izdavanja: 2019.
Nakladnik: Mozaik Knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 9789531424936
  • Dostupnost: Dostupno

  • 17.12€
Suveremena engleska književica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav nad koju se natkriva mračna tajna koja bi mnogo toga mogla promijeniti. Ovaj sjajni roman savršeno je štivo za sve obožavateljice vintage mode i ljubiteljice neočekivanih ljubavnih priča. Roman Haljina je s engleskoga prevela Aleksandra Barlović.

Jednog siječanjskog dana u York će doći dvije neobične žene. Fabia Moreno i njezina kći Ella. U tom su gradu odlučile otvoriti dućan čarobne vintage odjeće. No zašto su došle?
Fabia ne želi samo prodavati divne haljine ženama koje će u njima uživati nego i pobjeći od prošlosti koja ju proganja. I Ella se želi uklopiti u novi život, no neki i nisu presretni zbog njihova dolaska. Hoće li Fabia uspjeti zanemariti predrasude koje se pred njom pojavljuju? Koju to mračnu tajnu ona krije? A imaju li svilene podstave i nevidljivi šavovi na haljinama koje prodaje neke tajne moći ili se to samo tako čini? Ali osim Fabije i Elle svoje priče ispričat će i cipele s leopardovim uzorkom, večernje haljine i skupocjeni šalovi.
Općenito
Autor Sophie Nicholls
Br. stranica 276
Godina izdavanja 2019.
Nakladnik Mozaik Knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi