Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Ispovijest zarobljenika

Autor: Goran Hiller
Br. stranica: 164
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Vilimbook d.o.o., Vukovina
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-58999-3-8
  • Dostupnost: Dostupno

  • 9.29€
Riječi autora:

"Dragi prijatelji, predstavljam Vam knjigu Gorana Hillera koja je ovih dana tiskana. Kroz „Vilimbook“ želim promovirati i podržavati duhovne i domoljubne vrijednosti. Knjiga „Ispovijest zarobljenika“ vrijedan je uradak koji snažno svjedoči i čvrsto povezuje te vrijednosti, a koje pripadaju identitetu našeg naroda – ljubav prema Bogu i domovini Hrvatskoj.

Posebno mi je drago jer je ova knjiga, osim povijesnog svjedočanstva jednog vremena za naš hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, nevjerojatno svjedočanstvo Božje ljubavi, milosrđa i providnosti. U ovoj knjizi je toliko opisanih situacija koje se nikako nisu mogle dogoditi slučajno ili samo ljudskom intervencijom. Gotovo u svemu što se događalo je vidljiva i očita Božja prisutnost u autorovoj kalvariji.

Način na koji je ova knjiga pisana je u svemu prihvatljiva za svakoga čovjeka. U njoj nećemo naći ni najmanji oblik mržnje. Knjiga „Ispovijest zarobljenika“ je za mene, kao kršćanina i čovjeka, prihvatljiva te ju doživljavam kao duhovno i obogaćujuće životno štivo."

Općenito
Autor Goran Hiller
Br. stranica 164
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Vilimbook d.o.o., Vukovina
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha