Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Istinita priča o Pinokijevu nosu

Autor: Leif G. W. Persson
Br. stranica: 504
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Fokus Komunikacije
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-349-107-3
  • Dostupnost: Dostupno

  • 17.12€
Ćudljivi nadinspektor Evert Bäckström taman je isplanirao radne dane ispuniti pomno biranim obrocima, zavidnim količinama alkohola, neobičnim poslovnim kombinacijama i druženjima samo s izdržljivim damama, kad je njegovu uobičajenu rutinu prekinula vesela vijest – Thomas Eriksson, onaj dripac od advokata, pronađen je mrtav u svojoj kući. Đavolji odvjetnik je, izgleda, izudaran do smrti.
Istodobno, Bäckströmovi nesposobni kolege bakću se s gluparijama – neka babuskara prijavljena je policiji zbog zanemarivanja kunića, a nekog baruna koji o tome ne želi ni pisnuti nepoznati je napadač namlatio katalogom umjetnina. I to ni više ni manje nego pred kraljevom palačom. No, čim shvati da ubojstvo odvjetnika ima veze s gomilom besramno vrijednih umjetnina koje vuku podrijetlo još iz carske Rusije, Bäckströmu nije teško razrješenje ‘slučaja Eriksson’ preuzeti samo na svoja napaćena pleća.
Dok spretno manipulira i kolegama, i nadređenima, i novinarima, i suradnicima s one strane zakona, nadinspektor i ne sluti da je ona babuskara s kunićem, skupa s premlaćenim barunom, prilično važan dio mozaika. Ali, zato mu ni slučajno ne može promaknuti jedan, ne tako obični Pinokio.
Općenito
Autor Leif G. W. Persson
Br. stranica 504
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Fokus Komunikacije
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha