Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Krojačnica Los Milagros

Autor: Maria Cecilia Barbetta
Br. stranica: 332
Godina izdavanja: 2009.
Nakladnik: Novela media
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-305-022-5
  • Dostupnost: Dostupno

  • 21.10€
Više ništa nije kako je bilo od onoga trenutka kada lijepa Analía Morán zaluta u krojacnicu Los Milagros u Buenos Airesu, a time i u zatvoreni imaginarni svijet mlade krojačice Mariane Nalo. Iako u modernoj metropoli nema puno mjesta za tradiciju i maštu, Marianin Buenos Aires presvučen je talijanskom svilom i posut ušećerenim ljubičicama dok mašta o voljenom Gerardu kojemu se odavno izgubio svaki trag. Za razliku od nje, Analía čvrsto stoji na zemlji čak i dok planira nadolazeće vjenčanje. Dvije mlade žene pronalaze jedna drugu kao u borgesovskom zrcalu – dok prekrojava Analíjinu vjenčanicu, Mariana sve dublje prodire u život mlade neznanke, koji joj se čini neobjašnjivo blizak i poznat...

Neobična povezanost i istovremena različitost u životnim i ljubavnim pričama dviju mladih žena provlače se kroz krojacnicu i 33 poglavlja ovog kolažnog romana prepunog krojeva, ilustracija i fotografija poput crvene niti u kroju svilene vjenčanice... María Cecilia Barbetta zna kako obične teme poput ljubavi, čežnje i iznevjerene nade povezati sa sudbinom i krokodilskim suzama. Ironično se poigravajući velikom latinoameričkom tradicijom fantastičnog pripovijedanja, telenovela, izrazite religioznosti te ostalih klišeja svoje domovine, uvodi citatelja u čudesan barokni svijet, klimavi prostor koji balansira između stvarnog i fantastičnog.

Ovaj hvaljeni magican i realističan prvijenac postiže iznimnu emotivnu snagu kombinirajući "argentinski jezični temperament s europskom intelektualnošcu".

Općenito
Autor Maria Cecilia Barbetta
Br. stranica 332
Godina izdavanja 2009.
Nakladnik Novela media
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha