Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Među prijateljima

Autor: Lucinda Berry
Br. stranica: 277
Godina izdavanja: 2023.
Nakladnik: Mozaik knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-14-3536-9
  • Dostupnost: Dostupno

  • 17.90€
"Molim te, ne. To će nas raskoliti. Raspast ćemo se i ovaj put će zaista biti kraj. Nakon ovakvog nečeg nema povratka. Nećemo ovo preživjeti…"

Kad nezamisliva tragedija snađe njihova tri sina tinejdžera, najbolje prijateljice Lindsey, Kendra i Dani nađu se u najgoroj noćnoj mori svakog roditelja. Oporavljajući se od najpotresnije noći njihova života, tri majke upuštaju se u očajničku istragu bizarnoga događaja. Kako se takvo nešto moglo dogoditi u njihovu mirnom kalifornijskom predgrađu?

Uskoro doznaju da je tragični događaj samo početak te da uznemirujuća otkrića samo rađaju nova jeziva pitanja: Poznaju li doista svoju djecu? Poznaju li uopće jedna drugu? Sa svakom novom tajnom koja ispliva na površinu, sumnja i nepovjerenje sve više prijete razoriti njihove obitelji, njihova prijateljstva, pa i čitavu njihovu zajednicu.

U vještom prijevodu Igora Rendića, ovaj napeti triler o prijateljstvu i gubitku istražuje posljedice ljubomore i slomljenog srca, opasnosti vođenja dvostrukog života i tajne skrivene iza zatvorenih vrata.

Općenito
Autor Lucinda Berry
Br. stranica 277
Godina izdavanja 2023.
Nakladnik Mozaik knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha