Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Mračne igre

Autor: Ana Huang
Br. stranica: 416
Godina izdavanja: 2024.
Nakladnik: Egmont
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-13-2681-0
  • Dostupnost: Dostupno

  • 17.99€
Iz pera autorice bestselera New York Timesa i BookTok senzacije Ane Huang, nakon hita Mračna ljubav dolazi nam novi mračni roman, ovoga puta kraljevske radnje…Stamen, promišljen, arogantan, tjelesni čuvar Rhys Larsen u životu se vodi prema samo dvama pravilima:

1. Zaštiti svoje klijente po svaku cijenu.

2. Nemoj se emocionalno angažirati. Nikada.

Sve do sada nije se našao u iskušenju prekršiti ijedno od tih pravila – dok nije upoznao nju.

Bridget von Ascheberg. Princeza čija je tvrdoglavost ravna njegovoj i oličenje vatrenosti koja će sva njegova pravila spaliti do pepela. Nije nalik ničemu što je očekivao i utjelovljuje sve za što nije ni znao da mu treba. Samosvjesna, prekrasna, okovana lancima dužnosti, Bridget von Ascheberg

sanja o slobodi da živi i voli kako i koga sama izabere. No kada njezin brat abdicira od prijestolja, odjednom će se naći suočena s mogućnošću dogovorena braka bez ljubavi i obvezna zasjesti na prijestolje koje nikad nije željela.Dok pokušava kormilariti kroz dvorske spletke i na brzinu naučiti svoje dužnosti prijestolonasljednice, morat će pokušati sakriti svoju žudnju za muškarcem kojeg ne može imati. Neočekivana i zabranjena, njihova bi ljubav mogla uništiti cijelo kraljevstvo – ali i njih same.

Općenito
Autor Ana Huang
Br. stranica 416
Godina izdavanja 2024.
Nakladnik Egmont
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha