Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Novi tajni dnevnik Hendrika Groena, 85. godina-do kraja života

Autor: Hendrik Groen
Br. stranica: 378
Godina izdavanja: 2019.
Nakladnik: Mozaik Knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-1424-684
  • Dostupnost: Dostupno

  • 13.14€
Novi tajni dnevnik Hendrika Groena nastavak je svjetskog hitaTajni dnevnik Hendrika Groena.

„Hendrikovi ironični komentari na male i velike životne nedaće zabavni su već samo i zbog toga što daju uvid u okruženje koje se ne opisuje uvijek iz prve ruke.“ – Trouw
Hendrika Groena upoznali smo u njegovom prvom dnevniku. Zajedno sa svojim prijateljem Evertom i ostalim članovima kluba “Starci, a ne mrtvaci” Hendrik posljednje godine života pokušava provesti što ugodnije u domu za starije u sjevernom dijelu Amsterdama. Hendriku nije uvijek lako biti dobro raspoložen. Srećom, opet se prihvatio pisanja. Svojim prepoznatljivim šarmantnim humorom okomio se nam sustanare, ravnateljstvo, svoje prijatelje i starost općenito, pri čemu ni sebe nije štedio.
Hendrik Groen je svoj prvi dnevnik objavio 2014. godine. Uspjeh te knjige (postoji pravi klub obožavatelja Hendrika Groena, prava na prijevod prodana su u više od dvadeset pet zemalja, a snimljena je i televizijska serija) i entuzijastične reakcije čitatelja potaknule su ga da napiše i nastavak. Roman Novi tajni dnevnik Hendrika Groena je s nizozemskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.
Općenito
Autor Hendrik Groen
Br. stranica 378
Godina izdavanja 2019.
Nakladnik Mozaik Knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi