Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Obraćenik vremena

Autor: Deborah Harkness
Br. stranica: 432
Godina izdavanja: 2022.
Nakladnik: Fraktura
Uvez: tvrdi


  • Model/ISBN: 978-953-358-455-3
  • Dostupnost: Dostupno

  • 23.88€
U Sjevernoj Americi na bojištima se vode odlučujuće bitke za neovisnost, a u njima sudjeluje i Matthew de Clermont, koji susreće mladog pomoćnika liječnika Marcusa MacNeila, čovjeka nejasne prošlosti i golema entuzijazma. Matthew će mu ponuditi priliku za besmrtnost i novi život, te će Marcus tako postati dio obitelji de Clermont, no to nipošto neće ići ni lako ni bezbolno.

Istovremeno u današnje vrijeme Marcusova djevojka i buduća supruga Phoebe Taylor preobražava se u vampiricu i taj se komplicirani proces pokazuje jednako teškim i bolnim kao i Marcusov u vjetrovima ratova i revolucija.

Kroz priču o dvjema revolucijama – Američkoj i Francuskoj, borbu za pravednije društvo slobode, jednakosti i bratstva te romantičnu ljubavnu priču koja se odvija u sadašnjosti Obraćenik vremena na najbolji nas mogući način vraća u svijet serijala All Souls, u obitelj de Clermont, koja se i sama mijenja otkako se vještica Diana Bishop udala za Matthewa i s njim dobila blizance, čije posebne moći tek treba obuzdati.

Deborah Harkness iznova je napisala bestseler u kojem nas suptilno vodi kroz povijesna razdoblja te pokazuje kako su emocije često ono što nas najviše usmjerava i mogu mijenjati povijest.

Općenito
Autor Deborah Harkness
Br. stranica 432
Godina izdavanja 2022.
Nakladnik Fraktura
Uvez tvrdi

Napišite svoje mišljenje

Captcha