Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Vatreni Mackenzie

Autor: Elle Casey
Br. stranica: 339
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Mozaik Knjiga
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-14-2390-8
  • Dostupnost: Dostupno

  • 15.79€
Ian MacKenzie, i dalje ogorčen zbog raskinutih zaruka te života na obiteljskom ranču, mrzovoljan je već gotovo tri godine, a u tome mu ne pomaže ni bračna sreća njegova brata Macka. Situaciju će pogoršati i dolazak praznoglave prijateljice bratove trudne supruge.

Candice dolazi pomoći s novorođenim djetetom iako to znači da će svoje elegantne cipele morati zamijeniti čizmama za snijeg, a glačalo za kosu flanelskom košuljom. Nije nimalo spremna za ledenu hladnoću, a nedvojbeno nije očekivala ni žarku vrelinu privlačnosti prema stanovitom zelenookom kauboju. Ian možda jest nepristojan i silno je ljuti, ali u trapericama izgleda grješno dobro.

Sukobljavaju se na svakom koraku, ali se u jednome slažu – ako se prepuste neporecivoj kemiji, bit će to samo kratka vezica… jer, on je dečko sa sela, ona je cura iz grada, a adrese su im na suprotnim stranama zemljovida.

Vatreni MacKenzie drugi je roman nove zvijezde među spisateljicama ljubavnih romana Elle Caseykoja nam je već poznata po hit romanu Sjaj koji ne tamni. Roman Vatreni MacKenzie s engleskoga je prevela Aleksandra Barlović.

Općenito
Autor Elle Casey
Br. stranica 339
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Mozaik Knjiga
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha

Povezani proizvodi