Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

Vodič za sretan brak

Autor: Ivana Mijić Vulinović, Karmen Kmetović Prkačin
Br. stranica: 216
Godina izdavanja: 2018.
Nakladnik: Naklada Ljevak
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-355-165-4
  • Dostupnost: Dostupno

  • 14.47€
Vodič za sretan brak: Psihološko-pravni priručnikprvi takav priručnik na našemu tržištu, opisuje psihološku i pravnu dimenziju braka, odnosno partnerske veze. Činjenica da svaki treći brak u Hrvatskoj propadne, kao i da ljudi ulaze iz jedne veze u drugu, očajnički tražeći ljubavlju ispunjen sretan odnos, ponukala je autorice – psihoterapeutkinju Karmen Kmetović Prkačin i pravnicu Ivanu Mijić Vulinović – da daju odgovor na pitanje zašto je tomu tako. Autorice nam pritom, na temelju vlastitih životnih spoznaja i primjerima iz prakse i stručne literature, ukazuju na to kako prestati činiti uvijek iste pogreške u partnerskome odnosu i realizirati se kao ispunjena, voljena i sretna bića.

Za razliku od Vodiča kroz razvod braka, njihova prvoga zajedničkog djela, ovdje je pravnom dijelu posvećeno manje stranica. Ipak, pravna obaviještenost o braku korisna je i ni na kakav način ne ugrožava odnos, odnosno ne upućuje na nedostatak povjerenja i odanosti.

Priručnik je namijenjen svima koji su se nedavno vjenčali, započeli vezu, osobama koje su već dulje u braku ili u vezi, kao i onima koji su bili u odnosu u kojemu nije išlo ili još uvijek tragaju za pravom ljubavlju. Knjiga, dotičući „vruće teme“ koje najčešće postaju kamen spoticanja zdravome odnosu (financije, svekrve, sloboda u braku, preljubi i dr.), poučava čitatelja važnome pravilu – kako je skladan i sretan odnos sa samim sobom zapravo temeljni preduvjet kvalitetnoga partnerskog odnosa. Autorice vjeruju kako će ovaj Vodič pomoći čitateljima da svoje partnerske odnose postave na zdrave i čvrste temelje... i pritom budu sretni.

 

Općenito
Autor Ivana Mijić Vulinović, Karmen Kmetović Prkačin
Br. stranica 216
Godina izdavanja 2018.
Nakladnik Naklada Ljevak
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha