Besplatna dostava na iznose veće od 53.09 €

ZIMSKA ČAROLIJA

Autor: Norma Walenteine
Br. stranica: 141
Godina izdavanja: 2020
Nakladnik: Umjetnička organizacija Kugli&Kugli
Uvez: meki


  • Model/ISBN: 978-953-49026-2-2
  • Dostupnost: Dostupno

  • 16.72€
Talentirana novinarka Jelena samosvjesna je žena koja uočava da njezin život ne ide u pravome smjeru. Dok njezine prijateljice razgovaraju o braku i guraju dječja kolica, Jelenin partner svim silama izbjegava razgovor o budućnosti. Čak i kad šesto čulo odradi svoje, ona si ne želi priznati da je partner vara sa svojom studenticom. Jer priznanje njegove prevare priznanje je poraza i nepovratno izgubljenih godina truda i ljubavi.

Jelenin život dobiva potpuno nov zaokret nakon intervjua s briljantnim mladim znanstvenikom Damirom Demarkom. Radoholičarski nastrojen kemičar nježnija je verzija Christiana Greya - inteligentan, sposoban, brižan, ali oštećen nesretnom ljubavlju. Jedan poslovni sastanak promijenit će paradigme njihovih života i naučiti ih ono što nijedna knjiga ne može - čovjek može istinski voljeti drugoga tek kad prvo zavoli sebe.

"Zimska čarolija" djelovat će poput šalice jake kave u hladno zimsko poslijepodne. Nekoliko prvih gutljaja gorčine zasladit će se neupitnom činjenicom - svi mi zaslužujemo ljubav. Iskrenu, beskompromisnu - čarobnu.

Općenito
Autor Norma Walenteine
Br. stranica 141
Godina izdavanja 2020
Nakladnik Umjetnička organizacija Kugli&Kugli
Uvez meki

Napišite svoje mišljenje

Captcha